Termékek

 

 

MV03 SUAV

  Mini (Miniature UAV) kategóriába tartozó, kis hatótávolságú, hordozható, forgószárnyas pilóta nélküli légijármű rendszer. Kompakt, mobil, gyorsan telepíthető. Nappali és éjszakai bevetésekre egyaránt alkalmas. Ellenáll a szélnek, valamint jól tűri az olyan időjárási tényezőket, mint a magas hőmérséklet és a csapadék.  

MV03 termékleírás

 

 

Vezetékes drón rendszerek

  Földi táplálású, vezetékes adatkapcsolattal rendelkező multirotoros repülőeszközök statikus alkalmazásokra. A rendszerrel hosszú idejű (akár 8-12 órás) megszakítás nélküli repülés és folyamatos kommunikáció biztosítható. Zavar- és kisugárzásmentes megoldás lehet ipari, biztonsági és médiaalkalmazásokhoz.  

Vezetékes drón rendszer termékleírás

 

 

SECOP X4 SUAV

  Széles körben alkalmazható kisméretű multirotoros rendszer, mely kiemelkedő repülési idővel és kivételes hatótávolsággal rendelkezik. Távvezérelhető mobil földi vezérlőállomásról, gépjárműből, vagy akár erre a célra kialakított konténerből.  

SECOP X4 termékleírás

 

 

SECOP X8 RPAS

  Kiválóan alkalmazható a maximális redundanciát és biztonságot igénylő légi megfigyelési feladatok, és ipari felmérések során. A kategória legmagasabb repülési biztonságát garantáló rendszer, mely redundáns repülés-biztonságot garantáló elemekből van felépítve, vissza nem fordítható vészhelyzetben pedig akár ejtőernyős leszállásra is képes.  

SECOP X8 termékleírás