Termékek

GeoRotor4

 
 
A GeoRotor4 rendszer a GIS (Geographic Information Science) területén végzett szakértői felmérések kompakt és megbízható eszköze, amely pontos nyersanyagot szolgáltat a fotogrammetria, a 3D modellezés vagy térképészeti alkalmazások számára egyaránt.
 

MV03 SUAV

 
 
Mini (Miniature UAV) kategóriába tartozó, kis hatótávolságú, hordozható, forgószárnyas pilóta nélküli légijármű rendszer. Kompakt, mobil, gyorsan telepíthető. Nappali és éjszakai bevetésekre egyaránt alkalmas. Ellenáll a szélnek, valamint jól tűri az olyan időjárási tényezőket, mint a magas hőmérséklet és a csapadék.

MV03 LR

 
 
Az MV03 LR széles körben alkalmazható ISR (hírszerzés, megfigyelés és felderítési) műveletek során. A kompakt kialakítása biztosítja a rendszer mobilitását és a gyors telepítést kis felszálló területről is indítható, nappali és éjszakai bevetésekre egyaránt alkalmas. Speciális kialakításának kifinomult vezérlési rendszerének köszönhetően , kezelése rövid idő alatt elsajátítható.

VEZETÉKES DRÓN RENDSZEREK

 
 
Földi táplálású, vezetékes adatkapcsolattal rendelkező multirotoros repülőeszközök statikus alkalmazásokra. A rendszerrel hosszú idejű (akár 8-12 órás) megszakítás nélküli repülés és folyamatos kommunikáció biztosítható. Zavar- és kisugárzásmentes megoldás lehet ipari, biztonsági és médiaalkalmazásokhoz.

SECOP X4 SUAV

 
 
Széles körben alkalmazható kisméretű multirotoros rendszer, mely kiemelkedő repülési idővel és kivételes hatótávolsággal rendelkezik. Távvezérelhető mobil földi vezérlőállomásról, gépjárműből, vagy akár erre a célra kialakított konténerből.

SECOP X8 RPAS

 
 
Kiválóan alkalmazható a maximális redundanciát és biztonságot igénylő légi megfigyelési feladatok, és ipari felmérések során. A kategória legmagasabb repülési biztonságát garantáló rendszer, mely redundáns repülés-biztonságot garantáló elemekből van felépítve, vissza nem fordítható vészhelyzetben pedig akár ejtőernyős leszállásra is képes.