Szolgáltatásaink

 

Ipari diagnosztika, állapotfelmérés és légi termográfia

Az országban egyedülálló eszközparkunk alkalmas a nagykiterjedésű, vagy nehezen megközelíthető műszaki berendezések, nagyfeszültségű hálózatok termográfiai vizsgálatára. Távolról vezérelt kisméretű repülőeszközeink stabilan és pontosan képesek a hőkamerák mozgatására, amely lehetőséget biztosít az ideális mérési/felvételezési hely (távolság és szög) megválasztására.

 

Drónjaink lehetőséget kínálnak a magasból történő áttekintésre és ellenőrzésre, ugyanakkor a magas, vagy nehezen megközelíthető építmények, fémszerkezetek ellenőrzésének hatékony eszközei is lehetnek, bizonyos helyzetekben kiváltva az ipari alpinisták és a hagyományos légijárművek alkalmazását, mivel bevetésük gyorsabb, rugalmasabb és költséghatékonyabb azoknál. A nagyfeszültségű elektromos hálózatok vizuális ellenőrzése az áramszolgáltatás szüneteltetése nélkül is végrehajtható.

 

Térképészet, térinformatika, fotogrammetria

Kameráink a magasból mérik fel az Ön által kijelölt földterületet, ideális alapanyagot szolgáltatva a nagypontosságú alaptérképek elkészítéséhez. Szolgáltatásunkkal jelentősen csökkenthető a terepi geodéziai mérések időráfordítása, a hagyományos légi járművekkel végzett távérzékeléshez képest pedig költséghatékonyabb megoldást kínálunk. A méréstechnikai iparban egyre nagyobb teret hódít a háromdimenziós foto-szkenneléssel történő adatgyűjtés. Az általunk kínált légi megoldás nagy pontosságú nyersanyag biztosít speciális mérések elvégzéséhez.

 

Egyedi drón rendszerek tervezése, fejlesztése és  gyártása

Multirotorok alkalmazásában szerzett többéves gyakorlati, valamint szakmai és fejlesztői tapasztalatainkra támaszkodva - speciális feladatok végrehajtására alkalmas - távolról vezérelt forgószárnyas (multikopter) repülőeszköz-rendszerek tervezését, kis szériás gyártását vállaljuk.

 

Légi fotó és légi videó

A multikopter a filmipar kameramozgató eszközeinek, mint pl: dolly, technokrán, cineflex rendszerrel szerelt helikopter képességét nyújtja a költség töredékéért. A többtengelyes kameramozgató rendszereknek köszönhetően kimagasló képi stabilitást érhetünk el. 4K felbontású légi videóink a legmagasabb minőségi igényeket is kielégítik. A folyamatos technológiai fejlesztések következtében a jövő film- és televíziós produkciói immár nem nélkülözhetik a „repülő kamerákat”. Reklámfilmet, klipet készít? Forduljon hozzánk bizalommal, megoldást találunk igényeire! 

A kis magasságból készült fotók úgy mutatják meg a tájat és építményeket, ahogy azokat ritkán látjuk. A Cégünk által készített felvételek a különleges látószögnek köszönhetően kiemelkednek az átlagképek sorából, komoly marketing előnyt nyújtva ezzel a megrendelő számára a piacon. Ha Ön építész vagy projektfejlesztő, hívjon minket és mi elkészítjük Önnek azokat a felvételeket, melyek hozzájárulnak munkája sikeréhez! A nagyfelbontású légi fényképek, látványtervek ma már nélkülözhetetlenek egy eredményes pályázathoz.

 

Oktatás, tanácsadás

Oktatóink elméleti és gyakorlati képzést nyújtanak RPAS elemek, vagy komplett rendszerek biztonságos üzemeltetéséhez.


Környezetvédelem, természetvédelem, katasztrófa elhárítás/kutatás-mentés

A természeti értékek megőrzésének, a fenntartható környezet védelmének és kialakításának, valamint ezek folyamatos ellenőrzésének hatékony eszközei a drónok, melyek nagy hatékonysággal képesek egy terület optikai áttekintésére, dokumentálására. Polgári védelmi, tűzvédelmi és műszaki mentési, katasztrófavédelmi feladatok során nagyteljesítményű kamerarendszereink és/vagy hőkamera segíti a problémás területek (tűzfészkek, árvízzel elöntött területek) gyors behatárolását. 


Különleges terhek mozgatása

A pilótanélküli repülőeszközök a fedélzeti robotpilóta alkalmazásával, nagy pontossággal képesek útvonal-repülési feladatok végrehajtására, melynek során különleges terheket is célba juttathatnak. Ezek a Payload-ok lehetnek statikus szenzorok, csomagok, reklámfelületek, vagy akár nagyfeszültségű kábelek behúzó szálai is.