\

Tisztelt Érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy a koronavírus járvány kapcsán kiadott kormányzati intézkedésekkel összhangban – munkavállalói és ügyfelei egészségének megőrzése érdekében – 2020. március 23-tól irodánk nyitva tartását határozatlan időre felfüggesztjük, azonban Cégünk tevékenységének folyamatosságát a lehetőségekhez képest biztosítjuk.  

Személyes egyeztetés csak különösen indokolt esetben, előre egyeztetett időpontban lehetséges. Kérjük, hogy ezen időszakban kollégáinkkal a kapcsolatot e-mailben vagy mobiltelefonon tartsa.

Indokolt esetben a kültéri munkavégzést és a műhelyünkben megvalósítható műszaki tevékenységeket az érvényes biztonsági előírások betartásával végezzük.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Jó egészséget kíván a Rotors&Cams csapata!

MV03/MV04

20161209-1111-rotorsandcams-full.jpg

Az MV03/MV04 egy mini (Miniature UAV) kategóriába tartozó, kis hatótávolságú, hordozható, forgószárnyas pilóta nélküli légijármű rendszer. Kompakt kialakítása biztosítja a rendszer mobilitását és a gyors telepítést, kis felszálló területről is indítható, nappali és éjszakai bevetésekre egyaránt alkalmas. Speciális kialakításának, kifinomult vezérlési rendszerének köszönhetően kezelése könnyen elsajátítható, ugyanakkor ellenáll a szélnek, beleértve a heves szélbelökéseket, valamint az olyan időjárási tényezőket, mint a magas hőmérséklet és a csapadék. A 360°-ban forgatható MultiSensor kamerarendszere pedig teljes szabadságot biztosít a legkülönfélébb feladatok során.
Az MV03/MV04 pilóta nélküli repülő eszköz a Nemzeti Közlekedési Hatóság Légügyi Hivatalának Katonai Típusalkalmassági Bizonyítványával is rendelkezik.

JELLEMZŐK

  • valós idejű MultiSensor (nappali és éjszakai) videókép lesugárzásra képes
  • gyorsan telepíthető
  • repülési tulajdonságait tekintve stabil és mozgékony
  • alacsony észlelhetőségű felderítő rendszer 

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

  • harcászati mélységű légi felderítés (terület, zóna)
  • célpont kiválasztás támogatása
  • kutató-mentő feladatok támogatása
  • stratégiai pont megfigyelése
  • objektumvédelem, területbiztosítás
  • valamint számos gyorsreagálást igénylő megfigyelési, detektálási feladat során

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben termékeinkkel és/vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban szeretne bővebb tájékoztatást kapni, vagy egy teljesen egyedi megoldás kidolgozásához keres szakmai partnert, kérjük adja meg elérhetőségeit a Kapcsolatfelvételi adatok kitöltésével.

Rotors & Cams Zrt.

2112 Veresegyház, Rét u. 22.

Budapesti Iroda

1106 Budapest, Fehér út 10. a-b

Iroda: +36 70 477 4731
Értékesítés: +36 70 383 9776

e-mail:info@rotorsandcams.com

Üzenetet küldök

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk