\

Tisztelt Érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy a koronavírus járvány kapcsán kiadott kormányzati intézkedésekkel összhangban – munkavállalói és ügyfelei egészségének megőrzése érdekében – 2020. március 23-tól irodánk nyitva tartását határozatlan időre felfüggesztjük, azonban Cégünk tevékenységének folyamatosságát a lehetőségekhez képest biztosítjuk.  

Személyes egyeztetés csak különösen indokolt esetben, előre egyeztetett időpontban lehetséges. Kérjük, hogy ezen időszakban kollégáinkkal a kapcsolatot e-mailben vagy mobiltelefonon tartsa.

Indokolt esetben a kültéri munkavégzést és a műhelyünkben megvalósítható műszaki tevékenységeket az érvényes biztonsági előírások betartásával végezzük.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Jó egészséget kíván a Rotors&Cams csapata!

Minőségbiztosítási audit a Rotorsnál

tanusitasi_jel_int_eng.jpg

Hosszú ideje nem adtunk hírt magunkról, de jó okunk volt rá! Cégünk az elmúlt hetekben az ISO 9001 és ISO 14001 auditokra készült fel. Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki támogatott minket a folyamat során.

Rotors & Cams Kft.  ISO auditja sikeresen megtörtént így Cégünk ISO 9001:2009 és ISO 14001:2005 minősítésekkel is rendelkezik! 

http://rotorsandcams.com/evcms_medias/upload/files/tanusitvany_hun__iso_14001_.pdf

http://rotorsandcams.com/evcms_medias/upload/files/tanusitvany_hun__iso_9001_.pdf

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben termékeinkkel és/vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban szeretne bővebb tájékoztatást kapni, vagy egy teljesen egyedi megoldás kidolgozásához keres szakmai partnert, kérjük adja meg elérhetőségeit a Kapcsolatfelvételi adatok kitöltésével.

Rotors & Cams Zrt.

2112 Veresegyház, Rét u. 22.

Budapesti Iroda

1106 Budapest, Fehér út 10. a-b

Iroda: +36 70 477 4731
Értékesítés: +36 70 383 9776

e-mail:info@rotorsandcams.com

Üzenetet küldök

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk