\

Tisztelt Érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy a koronavírus járvány kapcsán kiadott kormányzati intézkedésekkel összhangban – munkavállalói és ügyfelei egészségének megőrzése érdekében – 2020. március 23-tól irodánk nyitva tartását határozatlan időre felfüggesztjük, azonban Cégünk tevékenységének folyamatosságát a lehetőségekhez képest biztosítjuk.  

Személyes egyeztetés csak különösen indokolt esetben, előre egyeztetett időpontban lehetséges. Kérjük, hogy ezen időszakban kollégáinkkal a kapcsolatot e-mailben vagy mobiltelefonon tartsa.

Indokolt esetben a kültéri munkavégzést és a műhelyünkben megvalósítható műszaki tevékenységeket az érvényes biztonsági előírások betartásával végezzük.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Jó egészséget kíván a Rotors&Cams csapata!

MBF Konferencia

mbf_vi_800.jpg

Kecskeméten jártunk, ahol a magyar biztonsági szféra képviselői mutatátták be termékeiket és több, igen tanulságos előadáson keresztül adták át a legfrisebb, a biztosgi szektorral kapcsolatos tapasztalataikat.

Igén a Rotors&Cams Kft. "csak" standot állított fel, de igazán nem panaszkodhatunk, hiszen még leülni sem volt időnk a sok érdeklődő kérdés miatt!

Reméljük, hogy sikerült rávilágítanunk a magyarországi szabájozottság kérdéses pontjaira és annak kialakításának fontosságára, de bízunk abban is, hogy a technika szerelmesi és az innovatív beállítottságú érdeklődők is megtalálták, amit kerestek!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben termékeinkkel és/vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban szeretne bővebb tájékoztatást kapni, vagy egy teljesen egyedi megoldás kidolgozásához keres szakmai partnert, kérjük adja meg elérhetőségeit a Kapcsolatfelvételi adatok kitöltésével.

Rotors & Cams Zrt.

2112 Veresegyház, Rét u. 22.

Budapesti Iroda

1106 Budapest, Fehér út 10. a-b

Iroda: +36 70 477 4731
Értékesítés: +36 70 383 9776

e-mail:info@rotorsandcams.com

Üzenetet küldök

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk