\

Tisztelt Érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy a koronavírus járvány kapcsán kiadott kormányzati intézkedésekkel összhangban – munkavállalói és ügyfelei egészségének megőrzése érdekében – 2020. március 23-tól irodánk nyitva tartását határozatlan időre felfüggesztjük, azonban Cégünk tevékenységének folyamatosságát a lehetőségekhez képest biztosítjuk.  

Személyes egyeztetés csak különösen indokolt esetben, előre egyeztetett időpontban lehetséges. Kérjük, hogy ezen időszakban kollégáinkkal a kapcsolatot e-mailben vagy mobiltelefonon tartsa.

Indokolt esetben a kültéri munkavégzést és a műhelyünkben megvalósítható műszaki tevékenységeket az érvényes biztonsági előírások betartásával végezzük.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Jó egészséget kíván a Rotors&Cams csapata!

IPARI DIAGNOSZTIKA, ÁLLAPOTFELMÉRÉS ÉS LÉGI TERMOGRÁFIA

giga2.jpg

Az országban egyedülálló eszközparkunk alkalmas a nagykiterjedésű, vagy nehezen megközelíthető műszaki berendezések, nagyfeszültségű hálózatok termográfiai vizsgálatára. Távolról vezérelt kisméretű repülőeszközeink stabilan és pontosan képesek a hőkamerák mozgatására, amely lehetőséget biztosít az ideális mérési/felvételezési hely (távolság és szög) megválasztására.
Drónjaink lehetőséget kínálnak a magasból történő áttekintésre és ellenőrzésre, ugyanakkor a magas, vagy nehezen megközelíthető építmények, fémszerkezetek ellenőrzésének hatékony eszközei is lehetnek, bizonyos helyzetekben kiváltva az ipari alpinisták és a hagyományos légijárművek alkalmazását, mivel bevetésük gyorsabb, rugalmasabb és költséghatékonyabb azoknál. A nagyfeszültségű elektromos hálózatok vizuális ellenőrzése az áramszolgáltatás szüneteltetése nélkül is végrehajtható.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben termékeinkkel és/vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban szeretne bővebb tájékoztatást kapni, vagy egy teljesen egyedi megoldás kidolgozásához keres szakmai partnert, kérjük adja meg elérhetőségeit a Kapcsolatfelvételi adatok kitöltésével.

Rotors & Cams Zrt.

2112 Veresegyház, Rét u. 22.

Budapesti Iroda

1106 Budapest, Fehér út 10. a-b

Iroda: +36 70 477 4731
Értékesítés: +36 70 383 9776

e-mail:info@rotorsandcams.com

Üzenetet küldök

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk