\

IPARI DIAGNOSZTIKA, ÁLLAPOTFELMÉRÉS ÉS LÉGI TERMOGRÁFIA

giga2.jpg

Az országban egyedülálló eszközparkunk alkalmas a nagykiterjedésű, vagy nehezen megközelíthető műszaki berendezések, nagyfeszültségű hálózatok termográfiai vizsgálatára. Távolról vezérelt kisméretű repülőeszközeink stabilan és pontosan képesek a hőkamerák mozgatására, amely lehetőséget biztosít az ideális mérési/felvételezési hely (távolság és szög) megválasztására.
Drónjaink lehetőséget kínálnak a magasból történő áttekintésre és ellenőrzésre, ugyanakkor a magas, vagy nehezen megközelíthető építmények, fémszerkezetek ellenőrzésének hatékony eszközei is lehetnek, bizonyos helyzetekben kiváltva az ipari alpinisták és a hagyományos légijárművek alkalmazását, mivel bevetésük gyorsabb, rugalmasabb és költséghatékonyabb azoknál. A nagyfeszültségű elektromos hálózatok vizuális ellenőrzése az áramszolgáltatás szüneteltetése nélkül is végrehajtható.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben termékeinkkel és/vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban szeretne bővebb tájékoztatást kapni, vagy egy teljesen egyedi megoldás kidolgozásához keres szakmai partnert, kérjük adja meg elérhetőségeit a Kapcsolatfelvételi adatok kitöltésével.

Rotors & Cams Zrt.

2112 Veresegyház, Rét u. 22.
 

Budapesti Iroda

1106 Budapest, Fehér út 10. a-b

Iroda: +36 70 477 4731
Értékesítés: +36 70 383 9776

e-mail: info@rotorsandcams.com

 

Ha szívesen csatlakozna csapatunkhoz, 
várjuk jelentkezését, önéletrajzát az alábbi címen:

karrier@rotorsandcams.com

Az önéletrajzával kapcsolatos adatkezelési folyamatunkat
a Jogi nyilatkozat tartalmazza.

Üzenetet küldök

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk