\

GigaRotor 6

giga1.jpg

Tervezze meg a feladatot és hagyja, hogy a GIGARotor6 tegye a dolgát. A felszállástól-leszállásig autonóm repülési terv végrehajtással biztosítja, a gyorsaságot, a  pontosságot és a validáció lehetőségét.

Szabaduljon meg a súlykorláttól. A GIGARotor6 12kg-os maximum teherbíró kapacitása számos, a hagyományos UAV eszközökkel megoldhatatlan feladatot teszt megvalósíthatóvá. 

ELŐNYÖK


Extra teherbírás

A 12kg tömegű maximális hasznos teherhordó képesség az alkalmazások széles körét teszi lehetővé, akár szállítást, vagy nagy súlyú szenzorok hordozását is.

IP55 védettség

Csapadék és por ellen védett kivitel. Szinten minden időjárási körülmény között használható.

Hordozható kivitel

A lecsatolható karok lehetővé teszik a viszonylag kis helyen történő szállítást és a gyors üzembe helyezést.

Egyszerűsített üzemeltetés

A teljes repülési folyamat, a felszállástól a leszállásig automatizált. A felmérendő terület alapján a repülési terv automatikusan kerül elkészítésre. 

BVLOS működtetés

A nagy hatótávolságú irányítás valamint a fedélzeti automatikus forgalom észlelő és elkerülő rendszer lehetővé teszi a BVLOS üzemeltetést.

Multifunkciós platform

A modulokból álló felépítés, biztosítja a feladathoz optmális rendszert, ipari és mezőgazdasági felmérések, térképészeti vagy rendvédelmi alkalmazások esetében is.

ISM/SRD rádió

Az SRD irányító és telemetriás rádió megoldás biztosítja a zavarmentes működést városi környezetben is és megfelel az EU követelményeknek. Katonai alkalmazások esetén elérhető NATO kompatibilis kivitelben is.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben termékeinkkel és/vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban szeretne bővebb tájékoztatást kapni, vagy egy teljesen egyedi megoldás kidolgozásához keres szakmai partnert, kérjük adja meg elérhetőségeit a Kapcsolatfelvételi adatok kitöltésével.

Rotors & Cams Zrt.

2112 Veresegyház, Rét u. 22.
 

Budapesti Iroda

1106 Budapest, Fehér út 10. a-b

Iroda: +36 70 477 4731
Értékesítés: +36 70 383 9776

e-mail: info@rotorsandcams.com

 

Ha szívesen csatlakozna csapatunkhoz, 
várjuk jelentkezését, önéletrajzát az alábbi címen:

karrier@rotorsandcams.com

Az önéletrajzával kapcsolatos adatkezelési folyamatunkat
a Jogi nyilatkozat tartalmazza.

Üzenetet küldök

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk