\

Flyranger 5

vtol-elso-lapra-szerkesztett.jpg

A FlyRanger rendszer fő elemei tetszés szerint variálhatók, így számos feladatrendszerhez  (térképészet, légi dokumentálás, felderítő tevékenység)  optimalizálható. 

Előnyök


Egyszerűsített üzemeltetés

A teljes repülési folyamat, a felszállástól a leszállásig automatizált. A felmérendő terület alapján a repülési terv automatikusan kerül elkészítésre. 

VTOL technológia

Ötvözi a merev- és forgószárnyas technológiák előnyeit, így nincs szükség dedikált fel és leszállópályára, szinte bármilyen terepen alkalmazható. Repülés közben képes a pont feletti lebegésre is.

PPK GNSS

A fedélzeti PPK GNSS rendszer rögzíti a légifelvételek pontos koordinátáit, lehetővé téve a precíziós felmérést minimális, vagy akár zéró GCP használatával.

Payload Stabilizált

Multiszenzor (EO/IR) kamera, Lidar és egyéb, pl: NDVI, RGB szenzorok is telepíthetők fedélzetre.

BVLOS működtetés

A nagy hatótávolságú irányítás valamint a fedélzeti automatikus forgalom észlelő és elkerülő rendszer lehetővé teszi a BVLOS üzemeltetést.

Multifunkciós platform

A modulokból álló felépítés, biztosítja a feladathoz optmális rendszert, ipari és mezőgazdasági felmérések, térképészeti vagy rendvédelmi alkalmazások esetében is.

ISM/SRD rádió

Az SRD irányító és telemetriás rádió megoldás biztosítja a zavarmentes működést városi környezetben is és megfelel az EU követelményeknek. Katonai alkalmazások esetén elérhető NATO kompatibilis kivitelben is.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben termékeinkkel és/vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban szeretne bővebb tájékoztatást kapni, vagy egy teljesen egyedi megoldás kidolgozásához keres szakmai partnert, kérjük adja meg elérhetőségeit a Kapcsolatfelvételi adatok kitöltésével.

Rotors & Cams Zrt.

2112 Veresegyház, Rét u. 22.
 

Budapesti Iroda

1106 Budapest, Fehér út 10. a-b

Iroda: +36 70 477 4731
Értékesítés: +36 70 383 9776

e-mail: info@rotorsandcams.com

 

Ha szívesen csatlakozna csapatunkhoz, 
várjuk jelentkezését, önéletrajzát az alábbi címen:

karrier@rotorsandcams.com

Az önéletrajzával kapcsolatos adatkezelési folyamatunkat
a Jogi nyilatkozat tartalmazza.

Üzenetet küldök

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk