Cégünkről

A 2014-ben alakult Rotors & Cams Kft. távolról vezérelt légijárművek, népszerű elnevezéssel: drónok alkalmazásával kínál szolgáltatást a biztonsági szektor, a mezőgazdaság, a földmérés és az ipar különböző területein. 

 

A modulszerűen cserélhető kép, illetve videó rögzítésére alkalmas professzionális kamerákat, hőkamerákat, speciális érzékelőket hordozó kisméretű, ezért rugalmasan és költséghatékonyan alkalmazható légijárműveink, rendkívül jól alkalmazhatók elektromos hálózatok, ipari létesítmények, mezőgazdasági területek, valamint épületek felmérése során. Kiváló minőségű felvételeink alkalmasak utólagos kiértékelésre, mérnöki alkalmazások támogatására, de akár marketing célú felhasználásra egyaránt.

 

A Rotors & Cams Kft. munkatársai több éves biztonsági területen szerzett tapasztalataikkal, innovatív, probléma érzékeny gondolkodásukkal hatékony megoldást kínálnak valamennyi távérzékeléssel megoldható problémára.

 

A munkáink során a megrendelő igényei, a minőség és a vonatkozó jogszabályok betartásán túl a biztonságos üzemeltetést tekintjük elsődleges szempontnak. Repülőeszközeinkbe a kor színvonalának megfelelő legmodernebb, többszörösen redundáns biztonsági rendszerek kerültek beépítésre, ezen felül pilótáink és gépeink felelősségbiztosítással is rendelkeznek.

 

 

A Rotors & Cams Kft. 2016-ban ’Légi mozgó híradástechnikai és távérzékelő eszközök fejlesztése, tervezése, gyártása’ érvényességi területen minőségirányítási és környezetirányítási rendszert vezetett be, majd ennek eredményeit sikerült igazolni az audit során is, így megszerezte az  ISO 9001:2009 és az ISO 14001:2005 minősítéseket.

 

 

Ugyanebben az évben saját fejlesztésű kisméretű pilóta nélküli repülőeszközünk, az MV03 megkapta a Nemzeti Közlekedési Hatóság Légügyi Hivatalától a Katonai Típusalkalmassági Bizonyítványt, cégünk pedig az MV03 típus vonatkozásában ’tervező, gyártó, karbantartó, javító és üzemeltető tevékenység és típusátképzés folytatásához’ megkapta a hatósági Működési Engedélyt.