\

Tisztelt Érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy a koronavírus járvány kapcsán kiadott kormányzati intézkedésekkel összhangban – munkavállalói és ügyfelei egészségének megőrzése érdekében – 2020. március 23-tól irodánk nyitva tartását határozatlan időre felfüggesztjük, azonban Cégünk tevékenységének folyamatosságát a lehetőségekhez képest biztosítjuk.  

Személyes egyeztetés csak különösen indokolt esetben, előre egyeztetett időpontban lehetséges. Kérjük, hogy ezen időszakban kollégáinkkal a kapcsolatot e-mailben vagy mobiltelefonon tartsa.

Indokolt esetben a kültéri munkavégzést és a műhelyünkben megvalósítható műszaki tevékenységeket az érvényes biztonsági előírások betartásával végezzük.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Jó egészséget kíván a Rotors&Cams csapata!

Drón napok Ócsán

ocsa4.jpg

A Rotors&Cams Kft. és partnerei szervezésében 2017. június 13-15. között Ócsán első alkalommal került megrendezésre egy szakmai bemutató sorozat, ahol saját és partnereink által fejlesztetett és gyártott pilótanélküli légijármű rendszereinkkel és a kapcsolódó technológiákkal, valamint a lehetséges szolgáltatásokkal ismerkedhettek meg a látogatók.

A bemutató során megismerhették a Rotors & Cams Kft. és partnerei által gyártott egy-, illetve multirotoros, valamint merevszárnyú pilótanélküli légijármű rendszereket, azok képességeit, az alkalmazásukban rejlő lehetőségeket, valamint a bemutattuk cégeink fejlesztési és gyártási lehetőségeit, továbbá a közeljövőben megjelenő technikai újdonságokat egyaránt.

 

Galéria megtekintése

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben termékeinkkel és/vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban szeretne bővebb tájékoztatást kapni, vagy egy teljesen egyedi megoldás kidolgozásához keres szakmai partnert, kérjük adja meg elérhetőségeit a Kapcsolatfelvételi adatok kitöltésével.

Rotors & Cams Zrt.

2112 Veresegyház, Rét u. 22.

Budapesti Iroda

1106 Budapest, Fehér út 10. a-b

Iroda: +36 70 477 4731
Értékesítés: +36 70 383 9776

e-mail:info@rotorsandcams.com

Üzenetet küldök

Ez az oldal a jobb felhaszálói élmény érdekében HTTP sütiket használ. További információk